Persoonlijk leiderschap coaching

Rémon persoonlijk Leiderschap coach

Persoonlijk leiderschap coaching

Zelf bepalen hoe jouw leven eruit ziet, zodat jij doet wat jij wilt. Wie wil dat niet? Leven waardoor je leeft volgens jouw waarden en normen. En dat je ervoor kiest te leven naar jouw verlangen. Het kan, alleen staan er in jouw gevoel en gedachten vaak hindernissen in de weg.

Het is niet altijd eenvoudig om te doen wat je wilt. Omdat je vaak de plicht voelt om jouw eigen wensen aan de kant te zetten voor de wensen van een ander. Of omdat je weet, dat je iets moet presteren om te voldoen aan verwachtingen. Verwachtingen van bijvoorbeeld je ouders, je leidinggevende of je partner.

“Wat blijft er van je over zonder die prestaties, die baan of die opoffering?”

Tijdens en na de coaching

Met persoonlijk leiderschap coaching gaan we aan de slag met jouw waarden, jouw mogelijkheden, jouw overtuigingen en jouw blokkades, jouw beperkende overtuigingen, zodat je zicht krijgt op datgene, wat jou stimuleert en inspireert.

Een traject bestaat uit een intake en tussen de 4 tot 8 sessies van 1-op-1 coaching.

Tijdens de coaching doen we oefeningen, zodat jij jouw gevoel, van wat jij belangrijk vindt en wat jij minder belangrijk vindt, helder maakt.

Je gaat voelen wat je wilt en hoe je dat wilt. Dit traject is niet voor iedereen. Want ik ben confronterend en eis inzet. Zodat jij nakomt wat jij zelf zegt te willen in jouw leven.

Jouw toewijding

Het coaching traject valt of staat daarom mede met jouw toewijding.

Om te komen tot waar jij wilt, ga je aan de slag met waarden, overtuigingen en opdrachten.


Inschrijfformulier Persoonlijk Leiderschap coaching

  Wat anderen zeggen*:

  “Wat een mooie interventies heb ik gehad van Rémon! Hij stelt de juiste vragen om jezelf uit te dagen en zoekt de scherpte op, daar waar je vermijdend gedrag vertoont. Zo kom je tot de kern van je eigen ontwikkeling en voegt het waarde toe aan je eigen waarden die je hiermee verkent en ontdekt.”Marco*


  “Door de combinatie van rust en confrontatie weet Rémon mensen in beweging te krijgen. Wanneer je op zoek bent naar een coach die je op een rustige maar ook confronterende manier durft aan te spreken en met je meebeweegt in jouw zoektocht naar persoonlijke groei, dan moet je zeker een gesprek aangaan met Rémon.”Karoline (FranklinCovey Benelux)


  “Door goed te observeren, de juiste vragen te stellen en daarop feedback te geven, komt Rémon bij de kern van onderbewuste lagen waar jezelf geen zicht op hebt. Hiermee creëert hij een veilige basis waarbij je kunt onderzoeken wat onderliggende overtuigingen en waardes zijn.”Khadija (eigenaar coaching / trainingsbureau)


  “Ik heb Rémon ervaren als een begeleider, zonder taboes. Hij weet snel een sfeer van vertrouwen te creëren waarin ook lastige onderwerpen bespreekbaar worden. Rémon is een veelzijdige, talentvolle man, die met zijn zelfreflectie en liefdevolle, onbevooroordeelde benadering voor iedereen waarmee en waar voor hij werkt een meer dan waardevolle toevoeging is.”Christine (executive loopbaancoach/trainer bij gemeente Rotterdam)


  “Rémon heeft mij goed geholpen bij mijn coaching vraag. Hij overlegt vooraf, geeft duidelijk aan wat hij gaat doen. Stelt zich ook open op. Een prettig persoon.”Michael (Raadsadviseur gemeente Waddinxveen)


  “Remon is een geweldige coach, zeer scherpzinnig en weet heel snel de vinger op de zere plek te leggen. Als ik met iemand wil sparren, dan heb ik aan Rémon een geweldige coach! Ik zal zeker nog vaker bij hem aankloppen.”Rico (zelfstandig recruitment professional)


  “Ik ken maar weinig mensen zo authentiek als Rémon. In het coachcontact is hij betrokken en écht aanwezig, hij kan ontzettend goed luisteren en afstemmen op dat wat nodig is. Ik kan ook hard met hem lachen, wat een fijne vent!”Karlijn


  “Als je de kans hebt om met Rémon te werken: zeker doen! Rémon is een superfijne coach, die je rustig begeleidt, doorprikt en confronteert waar het nodig is. Hij neemt de leiding, jij kunt ontspannen en je aan hem toevertrouwen. Het levert je gegarandeerd wat op!”Lieneke

  * zie mijn LinkedIn pagina voor volledige namen