Over mij

Het is mijn missie is om met jou te werken aan persoonlijke groei en jou te helpen een gelukkiger persoon te worden

Coach voor persoonlijke en professionele groei

Het is mijn missie om met jou te werken aan persoonlijke en professionele groei:

Liefde, Verantwoordelijkheid, Moed, Vertrouwen, Speelsheid, Vrijheid, eerlijkheid.

#1

Mijn Missie

Het is mijn missie is om met jou te werken aan persoonlijke en professionele groei. Je te helpen de basis te vinden waardoor jij de verantwoordelijkheid durft te nemen voor de groei in jouw leven.

Door middel van bewustwording en zelfreflectie kunnen we onze gedachten en gedrag aanpassen om ons doelen te bereiken en ons leven te verbeteren. Het is belangrijk om onze eigen verantwoordelijkheid te nemen en actie te ondernemen om onze doelen te bereiken in plaats van te wachten totdat anderen dat voor ons doen.

Persoonlijke ontwikkeling is een continu proces van groei en verbetering. Het betekent dat we onszelf uitdagen om ons potentieel te bereiken en onszelf te blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk gebied.

#2

Mijn Doel

Mijn doel is om je te laten zien waar je vandaan komt en hoe dat je gedrag beïnvloedt. Het is belangrijk om te begrijpen hoe onze achtergrond ons vormt en op welke manier het onze manier van denken en handelen beïnvloedt.

Onze ouders, familie, vrienden, cultuur en omgeving spelen allemaal een belangrijke rol in het vormen van onze identiteit. Ze geven ons waarden en normen die we meenemen in ons dagelijks leven en die onze manier van denken en handelen bepalen.

Door je bewust te zijn van je achtergrond en hoe die jou gedrag beïnvloedt, kun je ook meer begrip en empathie ontwikkelen voor anderen die een andere achtergrond hebben. Je gaat begrip krijgen voor je eigen handelen. En je kunt beter begrijpen waarom mensen doen en denken zoals ze doen. Dat gaat relaties met anderen versterken.

#3

Waarom ik?

Mijn leven heb ik radicaal veranderd. Na 24 jaar ben ik gestopt met mijn eigen bedrijf. Zonder ander plan, zonder een idee. Ik weet hoe moeilijk en spannend verandering is.

Ik heb onderzoek naar mijzelf gedaan om te weten wie ik ben zonder dat eigen bedrijf. Met behulp van een coach ben ik te weten gekomen waar ik voor sta, namelijk autonomie en persoonlijke vrijheid.

Daarna heb ik een coachopleiding gevolgd en inmiddels heb ik vele mensen begeleid met hun mindset, hun manier van denken. In het dagelijks leven, binnen bedrijven en ook op het circuit met de motor.

Angst, moed en vertrouwen liggen heel dicht bij elkaar en bieden enorme kansen. Het is mijn missie is om met jou te werken aan persoonlijke groei. Ik weet, dat ik de persoon ben om jou met jouw vragen te helpen.