Ontdek en volg je passie

Ontdek en volg je passie
ontdek en volg je passie
Ontdek en volg je passie

Ik vind het geweldig om mijn passie te hebben ontdekt in het motorrijden.

Ooit kreeg ik de “opdracht”: Ontdek en volg je passie. Nou… dat heb ik gedaan met motorrijden.

Motorrijden stelt me in staat om me te richten op iets wat ik echt te gek vind en (al zeg ik het zelf), goed in ben. Mijn passie volgen met motorrijden houdt me gemotiveerd om te blijven leren en me te blijven verbeteren. Ik hield er ook heel fijne sociale contacten aan over, heel waardevol.

Wat ik nooit had verwacht gebeurde dit jaar zo maar: het motorrijden leidde tot onverwachte kansen. Ik ben begin dit jaar namelijk les gaan geven op het circuit, om mede motorrijders te helpen véél beter te gaan motorrijden.

Genieten en trots op jezelf!

Dat de deelnemers blij worden van bochten, genieten van gas geven of volledig gaan geloven in die krachtige voorrem. Kortom dat zij blij worden met hun passie: de motorfiets trots zijn op zichzelf.

Volgend jaar mag ik weer verder met trainingen geven op het circuit met de organisatie Motor CIrcuit Training. De kalender van 2023 staat inmiddels online.

Kortom, het is geweldig om een passie te hebben omdat een passie kan helpen om gemotiveerd te blijven, nieuwe kansen te creëren, en ons te verbinden met anderen. 

Training: wat is mijn passie? Ontdek en volg je passie

Ben jij nog op zoek naar iets waar je passie voor hebt, aarzel dan niet om je horizon  te verbreden en nieuwe dingen te proberen. Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt meemaken als je iets doet waar je echt van houdt.

Ga je met mij mee op zoek naar jouw passie?

Meld je dan aan voor de 2-daagse training op 17 en 18 maart 2023: Wat is mijn passie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*