Jezelf vinden met hypnose en meditatie

2-daagse trainingen om jezelf te ontmoeten.

Levensthema’s de baas en doelen bereiken!

Onder begeleiding van hypnose, meditatie, een drumreis en oefeningen vind jij jouw diepste lagen.

Jouw diepste lagen van verlangen en angsten leren kennen zijn belangrijke stappen naar bewustwording. Het is belangrijk om realistische doelen te stellen en kleine stappen te nemen om bewustwording te bereiken.

Zo blijf je gemotiveerd om door te gaan en kun je echt voldoening halen uit het behalen van je doelen. Tijdens deze training maken we gebruik van de combinatie van Reiki, Sjamanisme en NLP. Methodieken om jezelf te leren kennen op diepere lagen en te borgen in je lichaam en geest. Kortom je wordt je gaat jezelf ontmoeten!

Als je zicht krijgt op belemmeringen om jouw goede voornemens waar te maken, kun je kiezen om vooruitgang te boeken.

De trainingen:

16 – 17 maart 2024: Jouw passie als hulpverlener behouden

Tijdens deze training ga jij inzicht krijgen in hoe en waarom jij jouw passie kunt blijven voeden en hoe je de uitdagingen in jouw werk kunt overwinnen.
Je gaat ook leren hoe jij jouw emoties kunt reguleren en hoe je jezelf staande kunt houden tijdens moeilijke momenten. De training is bedoeld voor alle hulpverleners die op zoek zijn naar manieren om hun passie te behouden en te versterken. We hopen jou te zien tijdens deze waardevolle training.
Aanmelden kan via onderstaande knop.

Gepassioneerd ondernemen

20 – 21 april 2024: Gepassioneerd ondernemen

Tijdens deze training zullen onze ervaren trainers u inzicht geven in de noodzakelijke vaardigheden en mindset die nodig zijn om succesvol te zijn als ondernemer. Het programma is ontworpen om u te helpen uw ondernemersdroom waar te maken door middel van oefeningen en gezamenlijke gesprekken met andere deelnemers. U zult leren over onderwerpen zoals uw verlangen en uw persoonlijk leiderschap. Je gaat met de andere deelnemers tips en ervaringen uitwisselen over het bedrijfsplan, het opbouwen van een trouwe klantenkring, of welk onderwerp je zelf wilt inbrengen. Deze training is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het opstarten van een bedrijf of die zijn bestaande bedrijf naar het volgende niveau wil tillen.

Khadija-reiki-sjamanisme

20 – 21 mei 2023: Sterk in je werk als hulpverlener

We gaan ons richten op de mentale aspecten van het werken als hulpverlener.
Het bewaken van je eigen emoties. Het is belangrijk om te leren hoe je emoties in bedwang houdt tijdens moeilijke situaties tijdens het werk. Grenzen stellen! Het ontwikkelen van een sterk mindset: We doen oefeningen hoe je mentale veerkracht kunt opbouwen en hoe je sterk kunt blijven in moeilijke situaties. En we doen een mindfulness oefening: Magische Drumreis naar uw verlangen voor een mooiere wereld.
Op de tweede dag gaan we ons richten op de aspecten van het samenwerken als hulpverlener. Onderwerpen zijn: onderlinge communicatie: We oefenen verschillende stijlen die belangrijk zijn effectieve communicatie. U gaat de verschillen ervaren tussen effectief communiceren en ontstaan van conflict.
Het werken in teamverband: We bespreken hoe u effectief kunt samenwerken met collega hulpverleners.

17 – 18 juni 2023: Winnende Mindset 

Talent is de aanleg of het vermogen om iets op een unieke manier te doen. Maar talent alleen is niet genoeg om succesvol te zijn. Het is net zo belangrijk om een winnende mindset te hebben.
Een winnende mindset is een mentale houding die gericht is op het bereiken van successen en het overwinnen van obstakels. Het is een positieve instelling die ervoor zorgt dat je gelooft in je eigen kunnen en in je vermogen om te slagen.
Met een winnende mindset ben je bereid om hard te werken, te blijven leren en te blijven groeien. Je bent ook bereid om uitdagingen aan te gaan en te blijven proberen, zelfs als je tegen obstakels aanloopt.

23 – 24 september: Relatieopstellingen voor singles

De tweedaagse training met familie-opstellingen voor singles is bedoeld om jou als deelnemer te helpen begrijpen hoe jouw familiepatronen en -relaties invloed hebben in jouw huidige leven en liefdesrelaties. 
Tijdens de training word je uitgenodigd om jouw eigen familie-opstelling op te stellen en zo te onderzoeken hoe bepaalde patronen en relaties invloed hebben op jouw huidige situatie. 
De training biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin deelnemers de kans krijgen om emoties en gevoelens te verkennen en te verwerken.

Relatieopstelling voor singles
Relatieopstelling voor singles

7 – 8 oktober: Hypnose 2-daagse voor ondernemers

Je onbewuste missie en jouw mindset in één lijn brengen. Tijdens dit hypnose-trainingsweekend voor ondernemers bieden wij jou de kans om jouw zielsmissie en jouw mindset in één lijn te brengen. Via het onbewuste kun jij als ondernemer jezelf verbeteren. Het bereiken van jouw volle potentieel door middel van hypnose zal leiden tot het aanpassen van jouw mindset. De hypnose training richt zich op het verbeteren van focus, motivatie en het bereiken van de juiste mentaliteit voor het realiseren van jouw doelen. 

Let op: wij dit is geen show-hypnose, dat je kent van televisie. Tijdens dit weekend gebruiken we een constructieve vorm van hypnose, gebaseerd op het werk van Milton Erickson.

11 – 12 november: Je gevoel als jouw bewijs: ondernemers training

Tijdens een tweedaagse training voor ondernemers leer je hoe je jouw lichamelijke gevoelens kunt gebruiken als bewijs voor jouw missie in het leven. 

De training richt zich op het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het versterken van de verbinding tussen jouw lichaam en jouw geest. 

Jouw lichaamssignalen kun je gebruiken om jouw waarheidsgetrouwe pad en passie te volgen. De training is ontworpen om ondernemers te helpen hun zakelijke en persoonlijke doelen beter te begrijpen en te bereiken.

9 – 10 december: Warmte retraite Marokkaanse stijl

De warmte retraite in Marokkaanse stijl is een unieke manier om te ontspannen en te onthaasten. Tijdens de training leer je om bewuster te leven in het hier en nu, en om te gaan met stress en emoties.
De training wordt gegeven in een Marokkaanse stijl. Dat doe ik samen met Khadija van www.manooa.nl inclusief de geuren en kleuren die daarbij horen. Je kunt genieten van de rust met eten en muziek. Daarbij doen we meditatie en ademhalingsoefeningen.
De Marokkaanse sfeer zorgt voor een warme en ontspannen omgeving. Je zult je snel op je gemak voelen. Je leert om te gaan met stress en emoties, en om bewuster te leven in het hier en nu. De training is een perfecte manier om te onthaasten en te genieten van het leven. Probeer het eens en ervaar de kracht van mindfulness in warme Marokkaanse stijl.

Datum volgt 2024: Goede voornemens verankeren

Als het nieuwe jaar begint, hebben we vaak goede voornemens om ons leven te verbeteren. Dit kunnen dingen zijn zoals meer sporten, gezonder eten, of meer tijd besteden aan onze hobby’s. Het is belangrijk om je aan deze voornemens te houden en ze te zien als een belofte aan jezelf om jouw leven te verbeteren. Dit kan soms moeilijk zijn, vooral als je afgeleid wordt door de drukte van het dagelijkse leven. Maar als je jouw goede voornemens neurologisch verankert, zal je uiteindelijk de vruchten plukken van jouw inspanningen. Dus neem dit jaar jouw goede voornemens serieus en veranker jouw goede voornemens in deze 2-daagse training!

Specificaties:

3 – 4 februari 2023: Goede voornemens verankeren (VOL)
17 – 18 maart 2023: Jouw passie als hulpverlener behouden (VOL)
21 – 22 april 2023: Gepassioneerd ondernemen (VOL)
20 – 21 mei 2023: Sterk in je werk als hulpverlener
17 – 18 juni 2023: Winnende Mindset

23 – 24 september: Relatieopstellingen voor singles
7 – 8 oktober: Hypnose 2-daagse voor ondernemers
11 – 12 november: Je gevoel is het bewijs: ondernemers training
9 – 10 december: Warmte retraite

Tijden: van 10 tot 16 uur
Prijs per training: € 497,- ex 21% btw
5 voorjaar trainingen: € 1997,- ex 21% btw
4 najaar trainingen: € 1750,- ex 21% btw
Prijs alle trainingen: € 3597,- ex 21% btw

Locatie wordt bekend bij inschrijving

Kortom: schrijf je in!

Ik schrijf me in voor onderstaande 2-daagse trainingen

    Voorjaar trainingen (prijzen zijn ex 21% btw)

    Najaar trainingen (prijzen zijn ex 21% btw)