Intuïtief NLP Coach

Begeleiding naar jouw onbewuste levenspad

Veranderen naar een leven met voldoening

Waardevol zijn voor jezelf en de ander

Stoppen met wat je altijd deed gaat jouw kansen op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling vergroten. Je pakt gelegenheid om nieuwe vaardigheden en ervaringen op te doen die jou zullen helpen je leven te verbeteren. Je gaat nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe perspectieven ontdekken die je anders niet zou hebben gezien.

Angst voor verandering

Veel mensen zijn bang voor verandering vanwege financiële zorgen of angst voor het onbekende. Maar met de juiste planning en inzichten, kun jij deze obstakels overwinnen en kun je een frisse start maken die bij jou past. Dan kun je beginnen met het onderzoeken van verschillende mogelijkheden en het ontwikkelen van een plan om jouw vaardigheden en ervaringen over te brengen naar bijvoorbeeld een nieuwe relatie of professie.

Het is tot de volwassen leeftijd heel normaal om relaties te beëindigen of van werk en opleiding te switchen. Op latere leeftijd, zeker in geval van gezin en financiële verantwoordelijkheden zijn er veel obstakels. Besef je dan, dat veel bedrijven zoeken naar werknemers met verschillende achtergronden en ervaringen. Dat betekent dat jouw levenservaringen gewaardeerd zullen worden. Daarnaast zijn er veel opleidingsprogramma’s en trainingen die je kunt volgen, waardoor jij jezelf ontwikkelt.

Jezelf ontwikkelen en tegenkomen

Als jij niet tevreden bent met je huidige leven, overweeg dan om een pas op de plaats te maken. Dit gaat jouw leven veranderen op manieren die je je niet kunt voorstellen. Daarbij kan er veel gebeuren. Je gaat veel nieuwe mensen leren kennen, waardoor je nieuwe dingen gaat doen en tegenkomen. Je gaat kanten van jezelf ontdekken, die je niet kende. Daardoor ga je weten en voelen wat jij echt belangrijk vindt, wat jou raakt en waar je van droomt. Mag je dat van jezelf? Durf je dat? Kun je dat aan?

Het is nooit te laat om dromen na te jagen. Daarom kun je met de juiste mindset, planning en voorbereiding jouw professionele en persoonlijke leven vormgeven zoals jij dat wilt. – Rémon Glas

Mijn ervaring met een “dead stop” in mijn leven

Ik heb ruim 24 jaar mijn eigen bedrijf gehad. Daarbij richtte ik mij met name op huisstijl en identiteit van bedrijven. Daardoor heb ik duizenden bedrijven en mensen geholpen met wat zij de wereld bieden en de mensen, die daar werken.

Na verloop van tijd groeide mijn bedrijf dermate, dat ik enkel nog bezig was met data, tabellen en teksten. Mail beantwoorden en gegevens controleren is niet datgene waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Een heftig motorongeluk zette mij stil. Ik knalde bovenop een achteruitrijdende auto op de snelweg. “Die zag ik niet aankomen…”. Na maanden van herstel zat ik op een dag te wachten in een wachtkamer van een ziekenhuis. Ik wist, dat als ik zou herstellen, dat ik meer uit mijn leven wilde halen, dan ik tot dan toe deed.

Blanco sheet door radicaal te stoppen

Na een periode van twijfel heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestopt met wat ik ken om te beginnen met “iets nieuws”. Wat precies wist ik niet. Een blanco sheet door radicaal te stopen was mijn startpunt.

Deze stap vergde moed en vertrouwen. Ik leerde mijzelf kennen, zoals ik niet wist dat kon. Daardoor is het mijn levensmissie geworden om veel meer geluk in de wereld te helpen brengen. Deze kant kende ik niet van mijzelf. Ik wist niet, dat ik mensen helpen gelukkiger te leven zó belangrijk vond. Dat heb ik ontdekt doordat ik uit mijn dagelijkse ratrace stapte, te stoppen met wat ik kende en een nieuwe start te maken.

Tijdens mijn coaching streven wij naar de verbinding met je intuïtie, jouw onbewuste. Mensen noemen dit vaak een “klik”. Het gaat erom, dat jij de klik met jezelf gaat ervaren. Een staat van zijn, waarbij je leeftijdsloos “bent”. Zodat je bent en handelt volledig vanuit je eigen “ik”. Het is voor jou persoonlijk van belang, dat je die staat weet te bereiken. Dit brengt geluk en voldoening. Dan kun je gaan vertrouwen op je gevoel omdat je weet wat de basis is van jouw gevoel.

Ik ben Rémon Glas, Intuïtief NLP Coach in Oosterhout

Mijn jarenlange ondernemers ervaring bij duizenden mensen en bedrijven en mijn NLP coaching technieken zijn een unieke combinatie. Ik bied bewustwording, verbeterde mindset en kan je begeleiden bij een plan van aanpak. Ondernemerservaring, mijn levensmissie en ervaring met een “dead stop” maken mijn intuïtieve coaching uniek.

Mijn coaching praktijk als Intuïtief NLP Coach in Oosterhout is gevestigd in Oosterhout. Mijn coaching kenmerkt zich door humor, geeft inzicht en ik geef je opdrachten. Zodat jij jouw reis naar een nieuwe leven vorm kunt geven. De uitgangspunten van waaruit ik leef zijn liefde, speelsheid, authenticiteit, eerlijkheid en eigen verantwoordelijkheid.

The future is yours to create – Rémon Glas

4 Jaar

Coach

27 Jaar

Ondernemer

Neem met mij contact op

Contact
Intuïtief NLP Coach in Oosterhout
Rémon, Intuïtief NLP Coach